Investeren in Vastgoed

Goed rendement en beperkt risico

Snel en gemakkelijk rendement

Gegarandeerd en transparant

Een maandelijks inkomen

Een passief inkomen vanaf maand 1

Beperkt risico

Met de waarde van de woning als onderpand

Ervaringen van onze klanten

“Ik had geld geërfd van mijn ouders en wist niet hoe ik dat moest investeren. Ik kende de eigenaren van Win-Win Vastgoed en ben daar in 2015 begonnen. Ik krijg elke maand rente op mijn bankrekening gestort. Een heerlijk extra inkomen, waarvoor we niets hoeven doen.”

“We investeren sinds 2018 bij Win-Win Vastgoed, zij doen al het werk en wij genieten elke maand van extra inkomsten. . Heerlijk extra pensioen voor ons.”

“We hebben de overwaarde van ons pand belegd bij Win-Win Vastgoed. Elke maand een bedrag op de bank, zonder dat we er naar om hoeven te kijken. Met een onderpand voor onze lening. We zijn nu lekker aan het genieten.”


Wat doet jouw geld?

Geld op de bank na 5 jaar:

€ 91.748

Startwaarde:100.000
JaarInflatieWaarde
20171,25%98.750
20181,96%96.815
20192,72%94.181
20201,00%93.239
20211,60%91.748

Geld geïnvesteerd na 5 jaar:

€ 161.051

Startwaarde:100.000
JaarRenteWaarde
201710%110.000
201810%121.000
201910%133.100
202010%146.410
202110%161.051

Het verschil:

€69.303,-


INVESTEREN IN VASTGOED

GOED RENDEMENT EN BEPERKT RISICO


Niet voor niets investeren steeds meer particulieren in vastgoed. Omdat geld op de bank in waarde daalt, is vastgoed een prima alternatief.

Je kunt ofwel zelf een huis kopen en verhuren. We hebben de nodige investeerders en beleggers als klant die dat doen.

Als je dat werk en het risico niet ziet zitten, kunnen wij dat voor je doen. Particulieren en mensen die druk zijn met hun eigen bedrijf of beroep, willen geen zorgen van een huurpand maar wel het rendement. Zij kunnen bij ons investeren.

Steeds meer mensen lenen geld uit aan ons omdat het op de bank alleen maar minder waard wordt. Wij doen dan het werk en zij ontvangen een maandelijkse rente op de bank.

Voordelen van vastgoedbeleggingen:

  • Goed rendement
  • Beperkt risico
  • Vaste rente
  • Maandelijkse betaling
  • Passief inkomen
  • Wij doen het werk
  • Geen kosten
  • Inleg aan het einde van de looptijd terug

De opties

  1.    Zelf vastgoed aankopen
  2.    Geld uitlenen tegen vaste rente

Wat is de beste keuze voor jou?

Ad 1. Zelf Vastgoed aankopen

Een aantal van onze investeerders wil zelf vastgoed aankopen en verhuren. Zij hebben niet altijd tijd en kennis om rendabele woningen te vinden en dat doet Win-Win Vastgoed dan voor hen. Een beleggingspand heeft een goed rendement uit huur of kan bijvoorbeeld door een verbouwing een meerwaarde opleveren bij verkoop. Wij vinden het pand, verkopen het aan de investeerder, die op deze manier zelf vastgoedbeleegger wordt.

Ad 2. Geld uitlenen tegen vaste rente

Andere investeerders hebben geen tijd en kennis om zelf in vastgoed te beleggen, want beleggen in vastgoed is een vak. Zij lenen geld uit aan ons, waarvoor wij huizen kopen en hen een vaste rentevergoeding per maand betalen.

Daarbij geven wij eerste recht van hypotheek en beperken wij het risico voor de investeerder. Eerste recht van hypotheek wil zeggen dat wij vastgoed als onderpand van de lening geven. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt de woning verkocht en de lening alsnog afgelost. Je inleg is dus verzekerd met de hypotheek op het pand.

Wat zijn de voordelen van investeren bij Win-Win Vastgoed?

Goed rendement: vaste rente per maand

Ahankelijk van de hoogte van het uitgeleende bedrag en de looptijd, betalen wij rente. Die rente keren wij maandelijks uit, zodat je een maandelijks inkomen ontvangt. Dat heet ‘passief inkomen’: je hoeft er zelf niets voor te doen en ook geen huisbaas te worden.
Je investering heeft een vast rendement en een beperkt risico. Geen fluctuaties of stress en geen inspanningen.

Waarom lenen mensen geld uit aan Win-Win Vastgoed?

Zoals gezegd is geld op de bank niets waard. De inflatie is hoger dan de rente en dus wordt geld op de bank minder waard.  Niet iedereen heeft de tijd of kennis om zelf te investeren en rendement te maken. Vastgoed beheren en er in investeren is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Wij doen het al jaren succesvol voor zowel particuliere investeerders als professionele beleggers.

Vastgoedinvestering

We adviseren onze klanten om te investeren met geld dat niet op korte termijn nodig is. Ook spreiden van je vermogen is goed. Bij ons lopen de termijnen uiteen van kort (een paar maanden voor overbrugging) tot 3 jaar of 5 jaar, net wat we samen afspreken.

Weet wat je doet.

Wij organiseren avonden voor (potentiele) investeerders waarin we alles toelichten en vragen beantwoorden. En bellen mag altijd: 06 53 20 71 86


Referenties

“Ik had geld geërfd van mijn ouders en wist niet hoe ik dat moest investeren. Ik kende Woning Investeerders Netwerk en ben daar in 2015 begonnen. Ik krijg elke maand rente op mijn bankrekening gestort, waar ik niets voor hoef te doen. Een heerlijk vast inkomen, waardoor we zelf minder konden gaan werken, echt een geschenk.”

“Wij hebben een paar jaar geleden zelf geïnvesteerd in vastgoed, een geweldige ervaring, maar één keer was genoeg. Het gaat niet vanzelf, het vereist kennis en onderhoud en dan nog veel wetgeving rondom huurders. De kosten tijdens leegstand gaan door en niet alle huurders zijn even netjes. Nu hebben we het belegd bij Woning Investeerders Netwerk en genieten we elke maand van extra inkomsten. Zonder al het gedoe er omheen. Heerlijk extra pensioen voor ons.”

“Toen de kinderen de deur uit gingen, zijn we  kleiner gaan wonen en door de verkoop van ons vorige huis hielden we een behoorlijk bedrag aan overwaarde over. We hebben van alles onderzocht om in te investeren maar het viel niet mee om iets te vinden wat niet veel tijd kost en wel rente opbrengt. Toen kwamen we bij Woning Investeerders Netwerk terecht en dat was precies wat we zochten. Elke maand een bedrag op de bank, zonder dat we er naar om hoeven te kijken. Met een onderpand voro onze lening. We zijn nu lekker aan het genieten van ons (kleinere) huis en de boot.”