Huis Verkopen Zonder Makelaar

Een huis verkopen kan snel en zonder dat het je tijd en geld kost.

Snel en gemakkelijk je woning verkopen

In elke staat ; wij leiden je door het proces

Betaal geen kosten

En krijg de beste maatwerk-aanbieding.

Geen bezichtigingen

Geen kijkers over de vloer en niet steeds je huis opruimen

Snel je huis verkopen zonder kosten en zonder makelaar. Geen eindeloze bezichtigingen en je huis mag in elke staat verkeren. Wil je het zo makkelijk? 

Investeerders kijken anders naar een woning dan particulieren; ze kijken door de rommel of door de gebreken heen. Ze zijn gewend woningen op te knappen en weer verkoopklaar te maken. Iets wat particuliere huiseigenaren meestal niet zien en niet willen.

Wil je een snelle verkoop, zonder kosten en zonder makelaar, neem dan contact met ons op

Huis Verkopen Zonder Makelaar

Hoe doen wij dat?

Win-Win Vastgoed heeft een netwerk van particuliere investeerders, beleggers en particulieren die een huis zoeken. Een breed aanbod van potentiële kopers dus.

Snelle verkoop

Investeerders hebben bovendien geld op de bank om zonder voorbehoud van financiering te kunnen kopen, Je zit dus niet 6 weken in onzekerheid of het bod doorgaat en we kunnen daarmee het verkoopproces snel afronden.

Waarom geen kosten?

“Het gaat beter van een stad van een dorp” is een uitdrukking die wij graag gebruiken. Voor een belegger of investeerder zijn de kosten beter te overzien dan voor een particulier. Daarom betalen investeerders de kosten.

Hoe gaat het proces verder?

Het proces wordt afgehandeld door een notaris, waarmee wij regelmatig samenwerken. Procedures zijn gestandaardiseerd, waardoor ook dit snel gaat.

Maatwerk

Een huis is een thuis en heeft niet alleen financiele maar ook gevoelswaarde. Daarom leveren we maatwerk en een persoonlijke benadering.