Huis Verkopen Zonder Makelaar

Een huis verkopen kost tijd en geld. Maar dat hoeft niet.

Snel en gemakkelijk je woning verkopen

Tegen de beste prijs

Betaal geen kosten

En krijg de beste “deal” voor je huis.

Geen bezichtigingen

In 90% van de gevallen verkocht met slechts één of twee bezichtigingen.

Snel je huis verkopen zonder kosten en zonder makelaar. Geen eindeloze bezichtingen en je huis mag in elke staat verkeren. Wil je het zo makkelijk? 

Investeerders kijken anders naar een woning dan particulieren, ze kijken door de rommel of door de gebreken heen. Ze zijn gewend woningen op te knappen en weer verkoopgereed te maken. Iets wat pariculieren meestal niet zien en niet willen.

Wil je een snelle verkoop, zonder kosten en zonder makelaar, neem dan contact met ons op

Huis Verkopen Zonder Makelaar

Hoe doen wij dat?

Win-Win Vastgoed heeft een netwerk van particuliere investeerders, beleggers en particulieren die een huis zoeken. Een breed aanbod van potentiele kopers dus.

Snelle verkoop

Investeerders hebben bovendien geld op de bank om zonder voorbehoud van financiering te kunnen kopen, Je zit dus niet 6 weken in onzekerheid of het bod doorgaat en we kunnen daarmee het verkoop proces snel afronden.

Waarom geen kosten

“Het gaat beter van een stad van een dorp” is een uitdrukking die wij graag gebruiken. Voor een belegger of investeerder zijn de kosten beter te overzien dan voor een particulier. Daarom betalen wij, als investeerders, de kosten.

Hoe gaat het proces verder?

Het proces wordt afgehandeld door een notaris, waarmee wij regelmatig samenwerken. Procedures zijn gestandaardiseerd, waardoor ook dit snel gaat.