Referenties

“Na ruim 3 jaar met dubbele hypotheek kwam Marina bij ons voorbij. Gelijk na ons eerste telefoongesprek een klik en afspraak gemaakt. Super fijn om alles te bespreken en geholpen te worden, bedankt voor alles!”

Ik had heel wat nachten wakker gelegen van mijn huis, dat leegstond en door de slechte staat steeds niet verkocht werd. Ik had nooit gedacht dat het zo goed af zou lopen.

“Dankzij jullie ben ik minder gaan werken en heb ik tijd voor mijn kleindochter.  Heel lux om elke maand uitbetaald te krijgen. Ik had geen betere investering kunnen doen. Bedankt!”

“Beste Marina, het was echt schrikken toen de boiler van de buren begon te lekker en het water de kamer van Roos inliep. Ze wilde er niet meer slapen. Super lief dat je het zo snel in orde hebt gemaakt, zodat Roos weer kan slapen en spelen. We kunnen ons geen betere huisbaas wensen. Dank je wel!”

 

“Dit was wel de snelste verkoop ooit! En zo spannend om de biedingen mee te kunnen maken.  Dat was voor ons de eerste keer. Mijn vrouw en ik hadden een weddenschap over de verkoopprijs. We verloren allebei, want het bedrag was zelfs nog iets hoger dan we hadden gedacht. Inmiddels zin we lekker verhuisd. Nogmaals onze dank, het flesje wijn is voor jou!”

“Dit huis veroorzaakte echt hoofdpijn voor ons. Het stond leeg en te koop, verhuren ging niet goed, de makelaar ging failliet, we hadden dubbele woonlasten …we werden er echt ziek van. Gelukkig kwam Woning Investeerders Netwerk met de oplossing. We kunnen er nu weer van slapen.”

 

“En opeens zaten we midden in een crisis met twee huizen. Een waarin we inmiddels woonden, en een die we niet konden verkopen omdat het zwaar onder water stond en we de restschuld niet konden aflossen. Een blok aan ons been. We hebben geprobeerd om het te verhuren maar die ellende was nog erger, een totaal uitgewoond huis en een niet betalende huurder. Gelukkig kwam Woning Investeerders Netwerk met een oplossing en konden we van alle lasten af… ook die van onze schouders. we konden weer slapen”