Huis verkopen bij emigratie

Verhuis zonder zorgen naar je droomhuis in het buitenland en laat ons je Nederlandse woning verkopen.

In sommige gevallen kun je ook eerst verhuren en dan pas je huis verkopen. Emigreren kun je in ieder geval, want wij zorgen voor de rest. Verkopen, verhuren of beheren, wat je maar wilt.

Snel verkopen voordat je vertrekt

Emigreren kost werk en energie, en je huis verkopen komt daar nog eens bij. Wij ontzorgen je graag en regelen alles voor de verkoop (of tijdelijke verhuur) van je Nederlandse huis.

Vanaf dag 1 genieten van onze services

Een huis beheren vanuit het buitenland of de verkoop regelen als je al bent verhuist, is niet gemakkelijk. Dat doen wij dan ook graag voor je.

Zorgeloos naar het buitenland

Zit je al in het buitenland? Soms lukt verkopen niet snel genoeg en dan bieden we je andere oplossingen zodat je geen zorgen en geen kosten hebt.


Huis verkopen bij emigratie: hoe werkt het?

Je wilt je huis snel verkopen, zodat je kunt emigreren.
Je wilt zo snel mogelijk vertrekken en geen omkijken meer hebben naar je Nederlandse woning. En zeker geen kosten. 

Het papierwerk voor je emigratie regelen, je verhuizing, afscheid nemen. Dat is niet niets.

Daarom helpen wij huiseigenaren die naar het buitenland willen vertrekken met de zorgen rondom de Nederlandse woning.  Misschien moet je woning worden verbouwd voordat je verkoopt, misschien is tijdelijke verhuur een oplossing. Of we beheren de woning tijdelijk  totdat deze is verkocht. Wij doen het gratis en met liefde.

Ten eerste geven we vrijblijvend advies om de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Ten tweede betalen onze investeerders de kosten. Voor jou dus geen kosten en geen fee.

We bieden je woning aan zowel particulieren als ook investeerders en vastgoedbeleggers aan. Daardoor hebben we een grote doelgroep. Investeerders kopen zonder voorbehoud financiering, waardoor de verkoop snel gaat.


Over ons

Voor jou als huiseigenaar is je huis een thuis. En sons helaas niet meer. Huizen kopen is dus mensenwerk, daarom staan we je graag persoonlijk te woord.

Wil je meer weten oer ons, klik dan HIER

Over ons

Win-win vastgoed is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers, dat sinds 2014 woningen aan- en verkoopt, beheert en verhuurt.

De meeste klanten willen hun woning graag snel en zonder veel zorgen verkopen. Ze hebben behoefte aan een expert, die hen aan de hand meeneemt in het gehele proces. Soms vraagt een situatie om maatwerk. Ook daar kunnen wij mee helpen. Bel ons voor vrijblijvend advies of vul het formulier in.

Marina de Haan – Eigenaar Woning Investeerders Netwerk


Referentie Win-Win Vastgoed

Door jullie kan ik toch naar de liefde van mijn leven verhuizen en trouwen.. En zoals ik al zei, zal er altijd een vakantieadres voor je zijn in Amerika!

Lizzy

Woning in 5 weken verkocht
Referentie Win-Win Vastgoed

Door jullie kan ik toch naar de liefde van mijn leven verhuizen en trouwen.. En zoals ik al zei, zal er altijd een vakantieadres voor je zijn in Amerika!

Lizzy

Woning in 5 weken verkocht
Referentie Win-Win Vastgoed

En opeens zaten we midden in een crisis met twee huizen. Een blok aan ons been dat door jullie snel was opgelost. We zijn jullie heel dankbaar!

Henk en Ria

Woning in 8 weken verkocht

Wil jij zorgeloos je huis verkopen of verhuren bij emigratie?

Neem dan metéén contact met ons op


Vrijblijvend adviesgesprek

Meteen op de hoogte van alle mogelijkheden gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op: