Huis verkopen aan investeerder

Verkoop je huis snel en zonder kosten aan een investeerder

Grote doelgroep

Naast de naast reguliere woningzoekers bestaat ons netwerk uit particuliere investeerders en professionele beleggers. Een grote doelgroep dus.

Direct kopen

Investeerders en beleggers hebben geen financieel voorbehoud. Geen onzekerheid en niet wachten op een financieringsvoorstel.

In elke staat

Je wilt geen kosten maken voor het opknappen van de woning en daarom kopen investeerders huizen in elke staat. Voor jou geen werk en geen zorgen.


Huis verkopen aan investeerder:

hoe werkt het?

Je wilt snel verkopen en geen kosten maken .

We geven gratis en vrijblijvend advies om de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Onze investeerders betalen de kosten. Voor jou dus geen kosten en geen fee. Je krijgt een netto bod.

Je krijgt geen bord in de tuin en wij plannen maximaal 1 of 2 bezichtigingen. Je hoeft niet thuis te blijven, niet op te ruimen en niets te verven.

Wij ontzorgen je in het gehele proces.


Over ons

Win-Win Vastgoed is een dochter van Woning Investeerders Netwerk,  dat sinds 2014 woningen aan- en verkoopt, beheert en verhuurt. Win-Win Vastgoed investeert in woningen en zorgvastgoed. 

De meeste klanten willen hun woning graag snel en zonder veel zorgen verkopen. Ze hebben behoefte aan een expert, die hen aan de hand meeneemt in het gehele proces. Soms vraagt een situatie om maatwerk. Ook daar kunnen wij en onze investeerders mee helpen. Bel ons voor vrijblijvend advies of vul het formulier in.

Als je meer over ons persoonlijk wilt weten klik dan HIER


Referenties Win-Win Vastgoed

Spannende tijden met alles wat er te regelen viel. Ik kan geen idee van de kosten, was blij dat alles zo snel geregeld was. Dank je wel!

Marjolein

Woning in 5 weken verkocht
Huis verkopen aan Investeerder

Het was even slikken, mijn ouderlijk huis. Met met jullie begeleiding waren we heel blij. We gaan genieten van de rust!

Saskia en Barend

Woining in 4 weken verkocht
Huis verkopen aan Investeerder

Ik dacht dat we eerst het huis op moesten knappen voordat we het zouden kunnen verkopen, maar dank zij jullie hoefden we niets te doen. Top!

Kees-jan en Rita

Woning in 8 weken verkocht

Wil jij geen bord in de tuin en geen bezichtigingen?

Verkoop dan aan een investeerder.

Neem contact met ons op:


Vrijblijvend adviesgesprek

Meteen op de hoogte van alle mogelijkheden gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op: