Geërfd huis verkopen?

Verkoop snel voordat je erfbelasting moet betalen.


Huis erven en dan?

Niet alleen is er veel te regelen, een huis uit een erfenis kan ook voor kosten zorgen. Hypotheek, nutsvoorzieningen, onderhoud… en erfbelasting. Dat helpen we voorkomen.

Welke baten en lasten?

We gaan samen met je kijken wat de situatie is en welke oplossing het beste past om kosten te voorkomen en snel over de waarde van de woning te kunnen beschikken.

Huis opknappen?

Je wilt geen kosten uitgeven aan het opknappen van de woning en daarom helpen we je om het huis in elke staat te verkopen. Soms aan particulieren, soms aan investeerders. Geen zorgen.


Hoe werkt het?

Je wilt snel inzicht hebben in de kosten en opbrengsten die bij dit huis uit een erfenis horen. We helpen je om inzicht te krijgen zodat je daarna kunt besluiten.

Er komt het nodige bij kijken om een huis zelf te verkopen. Daarom helpen we je graag. Wij hebben een netwerk van particulieren en investeerders. Ten eerste geven we gratis en vrijblijvend advies om de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Ten tweede betalen onze investeerders de kosten. Voor jou dus geen kosten en geen fee.

Je krijgt geen bord in de tuin en wij plannen maximaal 1 of 2 bezichtigingen. Je hoeft niet thuis te blijven, niet op te ruimen en niets te verven.

Wij ontzorgen je in het gehele proces.

Over ons

Win-win vastgoed is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers, dat sinds 2014 woningen aan- en verkoopt, beheert en verhuurt.

De meeste klanten willen hun woning graag snel en zonder veel zorgen verkopen. Ze hebben behoefte aan een expert, die hen aan de hand meeneemt in het gehele proces. Soms vraagt een situatie om maatwerk. Ook daar kunnen wij mee helpen. Bel ons voor vrijblijvend advies of vul het formulier in.

Marina de Haan – Eigenaar Woning Investeerders Netwerk


Spannende tijden met alles wat er te regelen viel. Ik kan geen idee van de kosten, was blij dat alles zo snel geregeld was. Dank je wel!

Marjolein

Woning in 5 weken verkocht

Het was even slikken, mijn ouderlijk huis. Met met jullie begeleiding waren we heel blij. We gaan genieten van de rust!

Saskia en Barend

Woining in 4 weken verkocht

Ik dacht dat we eerst het huis op moesten knappen voordat we het zouden kunnen verkopen, maar dank zij jullie hoefden we niets te doen. Top!

Kees-jan en Rita

Woning in 8 weken verkocht

Wil jij zorgeloos je huis uit erfenis verkopen of verhuren?

Neem dan meteen contact met ons op


Vrijblijvend adviesgesprek

Meteen op de hoogte van alle mogelijkheden gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op: