Geërfd Huis Snel Verkopen

Incasseer u de waarde van de woning, vooral voordat u erfbelasting moet gaan betalen.

Snel en gemakkelijk je huis verkopen

Tegen de beste prijs

Betaal geen kosten

En krijg het beste bod voor je huis.

Geen bezichtigingen

In 90% van de gevallen verkocht zonder of met slechts één enkel bezichtigings moment.

Verkoop je huis snel voordat je kosten zoals erfbelasting, hypotheek etc. moet gaan betalen.

Als er een huis wordt geërfd, zijn er bovendien bijkomende vragen als: hoeveel hypotheek moet er nog worden afbetaald en wat is de waarde van de woning? Is de waarde WOZ of marktwaarde? Gaan we de woning verhuren of verkopen? Wat zijn de vaste lasten en kan de verhuur alle lasten dekken? Enzovoorts enzovoorts. Een huis uit een erfenis levert de nodige vragen op.

Huis uit erfenis snel verkopen

Zodra je de woning en/of de erfenis hebt aanvaard, is het belangrijk om de woning snel te verkopen. Je wilt liever niet verhuren, geen verplichtingen, geen onderhoud en zeker geen kosten. Liever ontvang je het geld op de bank. . En vooral voordat je erfbelasting moet gaan betalen.

Win-Win Vastgoed Investeringen

Win-Win Vastgoed is een netwerk van particuliere investeerders en professionele vastgoedbeleggers. Ook bereiken particulieren, die een huis zoeken. Een grote gevarieerde doelgroep.

We hebben dus een groot bereik van potentiële kopers.

Het voordeel van investeerders is dat zij geld op de bank hebben en zonder voorbehoud van financiering kopen. Dat gaat dus snel.

Daarbij kopen we woningen in elke staat aan, want een investeerder is niet bang voor een verbouwing. Sterker nog, die huizen willen we graag om waarde aan toe te voegen

Vraag ons om informatie of een vrijblijvend bod zodat je weet wat de woning waard is en hoe snel je kunt verkopen. Wikkel de erfenis snel af en laat de zorgen bij ons. Of lees HIER meer over ons.

Bel  voor vrijblijvend advies met Marina de Haan 06 53 20 71 86 of mail naar

marina@win-winvastgoed.nl. We spreken je graag!

Geërfd huis snel verkopen

Referentie

Ik had geen idee dat er zoveel lasten op ons afkwamen toen ik het huis van mijn ouders erfde.  Fijn dat jullie ons hebben geholpen en dat we in plaats van lasten nu kunnen genieten van het geld van de verkoop!

Robert en Megan.

Huis geërfd en dan?