Geërfd huis Verkopen

Incasseer u de waarde van de woning. Vooral voordat u erfbelasting moet gaan betalen.

Snel en gemakkelijk uw woning verkopen

Tegen de beste prijs

Bespaar op je kosten

En krijg de beste “deal” voor je huis.

Geen bezichtigingen

In 90% van de gevallen verkocht zonder of met slechts één enkel bezichtigings moment.

Een erfenis hoeft niet altijd positief uit te vallen. Het is belangrijk om te weten of en hoeveel bezittingen en schulden er zijn, voordat u een erfenis aanvaardt.

Als er een huis wordt geërfd, zijn er bovendien bijkomende vragen als: hoeveel hypotheek moet er nog worden afbetaald en wat is de waarde van de woning? Is de waarde WOZ of marktwaarde? Gaan we de woning verhuren of verkopen? Wat zijn de vaste lasten en kan de verhuur alle lasten dekken? Enzovoorts enzovoorts.

Zodra u de woning en/of de erfenis heeft aanvaard, is het belangrijk om de woning snel te verkopen. U wilt liever niet verhuren, geen verplichtingen, geen onderhoud en zeker geen kosten. Liever incasseert u de waarde van de woning. En vooral voordat u erfbelasting moet gaan betalen.

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders en professionele vastgoedbeleggers. Ook bereiken we particuliere markt van woningzoekers.

Daarmee hebben we een groot bereik van potentiële kopers.

Het voordeel van investeerders is dat zij contant kopen en geen voorbehoud van financiering hebben. Daarbij kopen we woningen in elke staat aan, want een investeerder is niet bang voor een verbouwing.

Win-Win Vastgoed Investeringen

Win-Win Vastgoed is de BV waarin vastgoed wordt aangekocht. U heeft maar met 1 partij te maken want Woning Investeerders Netwerk en Win-win Vastgoed horen bij elkaar. Win-Win Vastgoed koopt en verkoopt woningen, terwijl Woning Investeerders Netwerk beheer en verhuur verzorgt. Daarmee kunnen we verschillende opties aanbieden.

Vraag ons om informatie of een vrijblijvend bod zodat u weet wat de woning waard is en hoe u snel kunt verkopen. Een zorg minder.

Bel Marina de Haan voor vrijblijvend advies: 06 53 20 71 86 of mail naar marina@win-winvastgoed.nl. We spreken u graag!

https://www.facebook.com/WinWinVastgoed
Huis Verkopen Zonder Makelaar
Huis verkopen zonder makelaar en zonder kosten