Veel gestelde vragen

Voor huiseigenaren

Hoe kan ik snel mijn huis verkopen?

Win-Win Vastgoed heeft een netwerk van particuliere investeerders, vastgoedbeleggers en particuliere huiseigenaren.  De doelgroep is groot en investeerders hebben geen voorbehoud financiering, waardoor het proces snel kan worden afgerond.


Waarom betaal ik geen kosten?

Investeerders nemen de kosten van de verkoop van rekening, dit bedrag calculeren ze in. Het bod dat je krijgt is een netto bod. Geen courtage, geen gemiddeling.


Kan ik mijn huis in slechte staat verkopen?

Jazeker, investeerders houden zelfs van opknap-huizen omdat ze dar meerwaarde aan toe kunnen voegen. Wij hebben de teams die dat snel kunnen doen.


Hoe garanderen jullie mijn privacy?

Wij zetten geen bord in de tuin en komen maar 1 of 2 keer langs om te bezichtigen. Daar hoef je niet voor thuis te blijven. Verder gaan we zorgvuldig met persoonsgegevens om.


Kan ik ook een huis in het buitenland verkopen?

Win-Win Vastgoed koopt huizen in Nederland en investeert ook in zorgvastgoed in Engeland.


Kan ik mijn vakantiehuis aan jullie verkopen?

Win-Win Vastgoed koopt alleen woonhuizen, geen recreatiewoningen.

Wat doen jullie precies voor me?

Wij ontzorgen je gedurende het gehele proces. Moet de woning verkoopklaar worden gemaakt, iets gerepareerd of geverfd, dan doet ons team dat. We regelen de bezchtigingen, de marketing, het papierwerk en leveren alles aan de notaris aan. We onderhouden de contacten en stemmen steeds met je af wat de volgende stap is. We maken het leuk.


Voor investeerders

Waarin investeer ik precies?

Je investeert in vastgoed, met name woonhuizen in Nederland. Je kunt ofwel zelf een pand aankopen en verhuren ofwel geld uitlenen waarvoor Win-WIn Vastgoed een pand aankoopt en jij een maandelijkse rente ontvangt.


Vanaf welk bedrag kan ik meedoen?

Vanaf 30.000 euro is het al mogelijk om mee te doen (aandelen),  vanaf 100.000 kun je investeren in vastgoed tegen vast, maandelijks rendement.


Wat is het risico en welke zekerheden heb ik?

Als je geld uitleent, wil je graag een zekerheid dat je zowel je maandelijks rendement krijgt, als je lening terugbetaald krijgt aan het einde van de looptijd. Daarom geven wij 1e recht van hypotheek, hetgeen betekent dat je als eerste wordt uitbetaald uit de waarde van de woning, die je als onderpand hebt voor je lening. Dat is een veel grotere zekerheid dan de meeste andere beleggingen bieden.


Heb ik een bedrijfsregistratie nodig?

Je kunt zowel als bedrijf als particulier investeren. Een bedrijfsregistratie is niet nodig. Onze leningen worden bij de notaris vastgelegd (vanwege het hypotheekrecht).


Wat is het geschatte rendement?

Rendementen op vastgoed liggen rond de 4 en 5% per jaar, maandelijks uitbetaald. Bij een investering van € 100.000 en een rentevergoeding van 5%, ontvang je dus maandelijks een bedrag van € 416,66 op je bankrekening. Ofwel per jaar € 5.000. En aan het einde van de looptijd ontvang je je inleg terug.


Voor hoelang kan ik investeren?

Dat spreken we samen af, het hangt er van af hoelang jij je geld vast wilt zetten tegen deze rente. Dat kan een half jaar zijn, maar ook 5 jaar. Net wat voor ons beiden werkt