Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten voor investeerders. Nederlanders zijn spaarzaam en risico-mijdend. En dat is goed want we hebben hard voor ons geld gewerkt en willen daarvoor een goed rendement met geen of beperkt risico.

Op deze avonden leggen wij uit hoe investeren in vastgoed werkt, wat we doen en hoe u rendement krijgt op uw geinvesteerd vermogen.

Vragen die wij krijgen zijn heel divers. Hierbij een aantal voorbeelden:

 • krijg ik vast rendement of is het variabel?
 • word ik zelf eigenaar van de woning?
 • moet ik ook de verhuur doen?
 • wat als de woning leegstaat?
 • wat is mijn risico?
 • wat gebeurt er als Win-Win failiiet gaat?
 • waar investeert Win-Win en ik welk type huizen?
 • kunnen aandelen stijgen of dalen en wat is mijn risico dan?
 • ik heb graag een vast rendement, kan dat? (ja)
 • ik heb liever een variabel rendement met kans op waardestijging, kan dat (ja,ook..)
 • wat is de duur van de investering?
 • wanneer kan ik uitstappen?

Ontmoet andee investeerders en gebruik alle informatie om voor uzelf een gefundeerd besluit te kunnen maken. We heten u van harte welkom!

De avonden vinden over het algemeen plaats in de grote steden: Amsterdam, Rotterdam, den Haag of Utrecht. En meestal aan het einde van de werkdag (net voor de file aanwezig en net na de file weer naar huis).